Operate a MAX395 cmos switch w\BS2?

This is the place for any magazine-related discussions that don't fit in any of the column discussion boards below.
Post Reply
VoX Automation,LLC
Posts: 3
Joined: Sun Jan 12, 2003 1:01 am
Location: Tulsa, OK
Contact:

Operate a MAX395 cmos switch w\BS2?

Post by VoX Automation,LLC » Sun Jan 12, 2003 2:21 pm

How is a Dallas MAX395 SPI chip operated with a BasicStamp2 (BS2) micro? I've tried all the sample code with no luck. Can't get the IC to open/close switches! Help!

russlk
Posts: 563
Joined: Thu Dec 06, 2001 1:01 am
Location: New Hampshire
Contact:

Re: Operate a MAX395 cmos switch w\BS2?

Post by russlk » Mon Jan 13, 2003 3:10 pm

Conditions for the MAX395 to work are: CS(not, pin24, low; RESET(not), pin23, high; 8 bits of data at DIN, pin3, synchronsly clocked with SCLK, pin1; then bring CS(not), pin24 high.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 14 guests