What Has Happened To The Forum?

This is the place for any magazine-related discussions that don't fit in any of the column discussion boards below.
User avatar
CeaSaR
Posts: 1692
Joined: Sat Nov 08, 2003 1:01 am
Location: Phoenixville, PA USA
Contact:

Re: What Has Happened To The Forum?

Post by CeaSaR » Mon Feb 02, 2009 9:28 am

I'm signed in and I can't see your picture, just the no permission in "kinda sorta red (pink)" box. I see some others in the board, such as some of the pictures in the memristor thread, yet others are blocked. Must be the way they are posted???

CeaSaR
Hey, what do I know?

Bigglez
Posts: 1282
Joined: Mon Oct 15, 2007 7:39 pm
Contact:

Re: What Has Happened To The Forum?

Post by Bigglez » Mon Feb 02, 2009 9:34 am

Michael Kaudze wrote:You can only see attachments if you are signed in.
I am signed in, but I only see this:
Image

Please confirm that's all I should see.

“I think computer viruses should count as life. I think it says something about human nature that the only form of life we have created so far is purely destructive. We've created life in our own image.” Stephen Hawking

User avatar
haklesup
Posts: 2940
Joined: Thu Aug 01, 2002 1:01 am
Location: San Jose CA
Contact:

Re: What Has Happened To The Forum?

Post by haklesup » Mon Feb 02, 2009 10:18 am

I am logged in, that's how I was able to post

Bigglez, clearly you can post a picture. Did you use an upload image button or 3rd party image hosting. Post an image of where you found the button and then I will be really sure mine is missing.

Evidently, not all members have the same permissions.

User avatar
Janitor Tzap
Posts: 1422
Joined: Sat Aug 12, 2006 5:17 pm
Contact:

Re: What Has Happened To The Forum?

Post by Janitor Tzap » Mon Feb 02, 2009 11:53 am

I have to agree with you on permissions.

I don't see a "UpLoad Image" for posting an Image either.
The permission settings for adding Images is set for MOD's, or ADMINISTRATORS only.
Thus, they have to adjust it, too let us members have use of it as well.

Hope it doesn't take to long. :???:


Signed: Janitor Tzap

Bigglez
Posts: 1282
Joined: Mon Oct 15, 2007 7:39 pm
Contact:

Re: What Has Happened To The Forum?

Post by Bigglez » Mon Feb 02, 2009 7:19 pm

haklesup wrote: Bigglez, clearly you can post a picture. Did you use an upload image button or 3rd party image hosting. Post an image of where you found the button and then I will be really sure mine is missing.
I'm hosting the PIX on my personal website. I've never used the one linked
by button on the old forum.

stevech
Posts: 138
Joined: Mon Jun 05, 2006 10:27 pm
Contact:

Re: What Has Happened To The Forum?

Post by stevech » Mon Feb 02, 2009 9:02 pm

Bad human factors. No repeating column headings for one.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests