firefox question

Electronics Computer Programming Q&A
User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Tue Jun 28, 2011 3:05 pm

well i am home now.. tried it. cannot get it to work.. each time i try to drag the file into a open window, it just opens the zipped file..Hmmm

User avatar
MrAl
Posts: 3862
Joined: Fri Jan 11, 2002 1:01 am
Location: NewJersey
Contact:

Re: firefox question

Post by MrAl » Wed Jun 29, 2011 8:59 pm

Hi dac,

Try change *any* references to 4.0 to 5.0, that means all of them.
But when i tried this i couldnt find any "4.0" so maybe you should try to install without changing anything.
Try using a fresh copy of the original xpi file.

I just tried it and although i didnt install, it did ask me if i wanted to install it in a window.
I dragged the xpi file (it has to have an .xpi ending) into Firefox over a reply right in this forum and that's when it opened and asked me to install or cancel.

Image
LEDs vs Bulbs, LEDs are winning.

User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Thu Jun 30, 2011 8:22 pm

ok, will try it... brb

User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Thu Jun 30, 2011 8:31 pm

ok, did not work quite as instructed, but i did get it to work,,,
what i had to do was download the file.. then just drag it onto this page,,and it asked me to install now.. so i did.. works..
i did not have to open the file with winzip or anything.. just drag the file into a open window,and follow
directions.. :D

User avatar
MrAl
Posts: 3862
Joined: Fri Jan 11, 2002 1:01 am
Location: NewJersey
Contact:

Re: firefox question

Post by MrAl » Thu Jun 30, 2011 10:44 pm

Hi again dac,


That's what i was trying to explain. I didnt change anything either.

Ok, so am i 'da' man now? hee hee
LEDs vs Bulbs, LEDs are winning.

User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Fri Jul 01, 2011 12:46 pm

ya you is... now i need to try to sneek it into work and install it, but how to get past IT control..
i am thinking thumb drive...
i am only blocked by web patrol as far as downloading it.

User avatar
MrAl
Posts: 3862
Joined: Fri Jan 11, 2002 1:01 am
Location: NewJersey
Contact:

Re: firefox question

Post by MrAl » Sat Jul 02, 2011 1:55 pm

Hi again,

Well im glad it worked for you finally. Good luck with it.

My problem is that when i go to bookmark a page, it always wants me to navigate to the folder every time rather than remember the folder. It's a pain in the neck.
LEDs vs Bulbs, LEDs are winning.

User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Tue Nov 29, 2011 5:34 am

why does FF not wake up and cater to our request :(
got FF8.0 here and once again new tab home page does not work again..
i cannot find any links to a few file.. anyone here know of a link somewhere ?

need new tab homepage for FF 8.0

User avatar
reloadron
Posts: 519
Joined: Sat Jun 28, 2008 8:57 am
Location: Cleveland, Ohio
Contact:

Re: firefox question

Post by reloadron » Tue Nov 29, 2011 4:49 pm

I use FF 8.0 and have it set up. Not sure how I went about it but this link looks familiar. When I open a new tab (clicking the + sign) the tab opens and goes to my home page.

Ron

User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Tue Nov 29, 2011 7:42 pm

hmmm, must be a setting somewhere then i must search for..
old version worked just fine.. same as you said..

User avatar
reloadron
Posts: 519
Joined: Sat Jun 28, 2008 8:57 am
Location: Cleveland, Ohio
Contact:

Re: firefox question

Post by reloadron » Wed Nov 30, 2011 1:24 am

There are also several add on that will do it like this one:
A very simple tabbed browsing extension that loads your homepage when you open a new tab. If you have multiple homepages, the first is chosen.

Add to Firefox
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... -homepage/
Ron

User avatar
dacflyer
Posts: 4387
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:01 am
Location: USA / North Carolina / Fayetteville
Contact:

Re: firefox question

Post by dacflyer » Mon Dec 19, 2011 9:20 am

finally got new tab home page to work @work :)
I.T. was kind to me this time

https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... -homepage/

User avatar
reloadron
Posts: 519
Joined: Sat Jun 28, 2008 8:57 am
Location: Cleveland, Ohio
Contact:

Re: firefox question

Post by reloadron » Mon Dec 19, 2011 2:56 pm

See, a Christmas present. :)

Ron

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests