Virus problem

Electronics Computer Programming Q&A
Post Reply
jan06n

Virus problem

Post by jan06n » Tue Nov 24, 2009 7:28 pm

Hi

I have a problem with my PC after scan using kaspersky. I noticed there was a xorala and redtube virus found but after using kaspersky scan my PC didn't work properly anymore, not able to login in any user and admin account. I tried to restart my PC "safemode" but still not able to login.


THanks

Jann

[Moderators Note: Sig line removed due to spam content]

angelinajelly24
Posts: 2
Joined: Tue Dec 08, 2009 4:01 pm
Contact:

Re: Virus problem

Post by angelinajelly24 » Sun Dec 13, 2009 8:27 am

First need update your anti virus then full scan you PC. After scan if still feel problem that will difficult. In this situation need format your hard disk then PC will do proper work. If you follow this hope your PC will ok.



_____________________________________
[Moderators Note: Sig line removed due to spam content]

Joan Frazier
Posts: 1
Joined: Sun Dec 06, 2009 7:38 pm
Contact:

Re: Virus problem

Post by Joan Frazier » Sun Dec 13, 2009 8:11 pm

Whoo! Great thing I found this post. I also had a problem removing that "redtube" thing in my computer. I maybe for sure can use the link which MakeItSo8 gave here. :smile:


thanks for sharing :smile:

cyoung
Posts: 1
Joined: Wed Dec 16, 2009 9:53 am
Contact:

Re: Virus problem

Post by cyoung » Wed Dec 16, 2009 10:00 am

good thing for you. I have my flash drive destroyed because of that virus. I lost my files. :-(

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest