It is currently Sun Mar 18, 2018 9:08 pm

All times are UTC - 8 hours

 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Output amplifier in older broadcast console
PostPosted: Sun Sep 22, 2013 12:11 am 
User avatar

Joined: Sat Jan 11, 2003 1:01 am
Posts: 200
Location: Chattanooga, TN
Not sure if I'm posting in correct area, so here goes...

I have a Harris Stereo 80 broadcast console, from the late seventies area, and I'm trying to feel my way around learning about it. I have two amplifier modules (Left Program, Left Monitor) that somehow "smoked" (little whiff of white smoke and only visible sign of damage I see is a burnt resistor coming off a leg of a transistor mounted to a large heat sink). Units have I believe three feeds to them of 45vdc. Without module, I read voltages fine on connectors, but even putting bad module back in and trying to "learn" by testing areas for voltage, I'm finding voltages of 3vdc or less. Even at the feeds from the connector! Is whatever that is bad in the module causing the input voltages to be reduced? And any ideas on how this "jackleg" might try and find the culprit and repair? I do have the schematics and have been studying them all I can, trying to gain some kind of understanding...
If anyone is interested, there is a PDF file easily attained on the net, googling "Harris Stereo 80"...
Thanks so much for any help.


 Profile Send private message  
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: